El dilluns 28 de setembre van tenir lloc les XVII Trobades. Usuaris de diferents residències geriàtriques, casals i centres de dia del Garraf es van donar cita a l’Hospital per a compartir un dia de germanor, tot gaudint d’un espectacle que fou possible gràcies a la participació altruista i presència incondicional de professionals i artistes de la vila.

Josep Manel Palacios (Director de Serveis Gerontològics) va donar la benvinguda a tots els presents a l’acte així com a les residents Leonor Puy i Montserrat Ferret, les quals agraïren també la participació.

Ricard Llòria encetà l’acte delectant-nos amb la seva veu tot cantant temes populars com Sweet Caroline, I can’t help falling in love o It’s now or never.

El grup Compex amenitzà la jornada interpretant cançons dels anys 60 amb la lluentor i alegria que mereix l’ocasió. El color el van posar les notes i ball de sevillanes de l’escola Marisa Salas. Les peces musicals La boda de Luis Alonso i Pasodoble Nerva van ser interpretades amb castanyoles. El voluntari Francesc Marsé recità una poesia amb entusiasme i fervor.

Durant la trobada es van homenatjar tots els residents que feien anys el mes de setembre. Les pubilles i hereus de Sitges repartiren galetes i cocktail de Malvasia. Finalment, vàrem gaudir de l’actuació de la geganta La Pubilla.

Des d’aquí volem donar les gràcies als conductors de l’acte: Ramon Soler i Xavier Rondón, que conduïren magistralment la festa amb il·lusió i professionalitat. També, a tots els treballadors, familiars, voluntaris i a la residència Les Magnòlies, Fundació Ave Maria, Centre de dia l’Aplec, Casa d’Empara, El Redós, Residència Sant Camil, Creu Roja i Casals, que han fet possible, un any més, aquesta tarda encisadora amb música, balls i espectacles varis.

Ens donem cita pel pròxim any. Us hi esperem!

CIMG0344 CIMG0346 CIMG0357 CIMG0371